Hainele din țesături transparente sunt o adevărată ademenire pentru sezonul estival. Uneori însă pentru a te simți încrezătoare purtând haine transparente trebuie să știi cum să le îmbraci. Iată câteva sugestii care te vor ajuta să porți hainele transparente. 

Vara dorești mai mult decât oricând să porți haine ușoare, dar în același timp foarte romantice. Astfel, fashionistele, cu ajutorul designerilor, au găsit soluția potrivită pentru sezonul estival – hainele transparente, care, purtate corect îți oferă opțiunea perfectă pentru vară.

Te întrebi dacă să porți haine transparente sau nu? Cu siguranță da! Doar că înainte de a opta pentru o bluză transparentă ai grijă să o combini cu piese clasice, deloc excentrice, în nuanțe liniștite. Poți ușor combina o bluză transparentă și cu o pereche de blugi evazați, iar ce ține de încălțăminte, în așa caz, poți opta pentru o pereche de tocuri.

 

Dacă totuși îți dorești un look ceva mai puțin ordinar, noi îți propunem să combini bluza din șifon cu un costum din denim sau dintr-o țesătură, la fel, foarte groasă.

Pentru a păstra intriga din spatele unei bluze sau fuste transparente încearcă să îmbraci acest tip de haine cu lenjerie sau un body de culoarea pielii, așa te vei asigura că nu lași la vedere nimic în plus.