Cu toții ne dorim o vacanță de vis. Unii dintre noi preferă o plajă îndepărtată, cu mult soare și nisip, alții aerul curat de munte, iar ceilalți preferă o vacanță combinată, care să le permită să petreacă timpul atât la munte, cât și la mare. Sună fantastic, nu-i așa?

Dar ce te faci atunci când vrei să planifici o vacanță peste hotare și constați că biletele de avion și cazarea depășesc cu mult bugetul tău planificat? Din când în când este bine să ne răsfățăm cu o astfel de vacanță, iar dacă banii nu sunt de ajuns, poți apela oricând la un împrumut pentru nevoi personale.

Este vorba, bineînțeles, despre un credit cu buletinul fără garanții sau persoane garante. Acest împrumut presupune contractarea creditului pe o perioadă dorită, între 1 și 24 de luni, iar suma pe care poți să o primești poate fi de la 1000 până la 40 000 mii lei.

Un proces ușor și rapid

În cazul în care vrei să apelezi la un astfel împrumut, pentru a-ți organiza vacanța de vis, trebuie să îndeplinești doar câteva condiții simple de eligibilitate. Spre exemplu, la Zoom Credit accesarea unui astfel credit rapid este un proces extrem de ușor și rapid, vei avea nevoie doar de o fotografie a buletinului, pe care o vei încărca direct pe site-ul companiei zoomcredit.md, și de un email personal. În doar jumătate de oră, cât îți vei savura cafeaua de dimineață, vei primi SMS și o scrisoare de confirmare a creditului tău.

Atâtea locații spectaculoase vedem pe internet și la televizor în care vrem și noi să ne petrecem vacanța. Dar imediat vine următoarea întrebare, care parcă ne taie elanul tuturor: „Cât costă o vacanță acolo?” Nu trebuie să te lași descurajat de prețul vacanței pe care tu ți-o dorești atât de mult. După o perioadă de muncă, cu toții merităm din plin o perioadă de relaxare.

Stabilește locația și bugetul

Așadar, primul lucru pe care trebuie să îl faci, este să stabilești locația și bugetul necesar pentru vacanță. Alege țara pe care vrei să o vizitezi, iar de aici toate grijile le preluăm noi.

Știm cât este destul de greu să îți strângi bani pentru vacanță, mai ales dacă vrei să vizitezi locuri exotice.

Nu mai constituie o problemă faptul că nu ai reușit să agonisești suficienți bani tot anul, pentru acea vacanță, mai ales cu situația financiară din țara noastră. Compania de creditare Zoom Credit vine în ajutorul tău cu o ofertă de credit rapid pe care tu poți să îl accesezi oricând și de oriunde, pentru a-ți plăti vacanța.

Dacă ți-ai făcut calculele, cunoști clar locul unde vrei să mergi și știi de câți bani ai nevoie, urmează doar să îți pregătești bagajul, iar Zoom Credit vine cu câteva oportunități financiare pentru tine și te ajută să iei cea mai bună decizie pentru bugetul vacanței tale. Pentru a face asta, noi îți punem la dispoziție calculatorul de credite, gratis și foarte rapid. Încearcă-l acum și găsește cea mai bună soluție pentru tine!

P

Distribuie articolul: