Rețelele sociale deschid în fața noastră posibilitatea de a urmări viețile oamenilor fără ocolișuri, așa cum o prezintă chiar ei. Modelul australian Stephanie Smith își trădează pe Instagram toate secretele formei sale fizice de invidiat.

Ajunsă la vârsta de 22 de ani, Stephanie a reușit nu doar să-și sculpteze o siluetă perfectă, ci să-și adune și o armată întreagă de fani în spațiul virtual. Un milion de internauți îi urmăresc astăzi activitatea virtuală, iar Steph nu se zgârcește în a-și da pe față secretele:

💃🏼🌴 #Hawaii

A post shared by Steph Smith (@stephclairesmith) on

„Pentru că toți suntem diferiți, fiecare dintre noi ar trebui să-și stabilească o listă cu acțiuni pe care trebuie să le facă. Pe lângă asta, lista cu „ce nu trebuie să faci” este comună pentru toți. Nu renunțați niciodată la mâncare. Organismul vostru are nevoie de energie pentru a funcționa normal. Înfometarea nu este o soluție!

Monday 👊🏼 lets do this.

A post shared by Steph Smith (@stephclairesmith) on

Dacă presupuneți că faceți abuz de calorii, alegeți porții mai mici de mâncare. Corpul nostru are nevoie de un echilibru dintre proteine, fructe, legume, grăsimi și fibre.

Nu vă puneți scopul să arătați total diferit, pentru că avem o genetică diferită. Anterior, mă comparam mereu cu alți oameni și nu-mi făceam decât mie probleme. Aveți încredere în voi și fiți voi înșivă! Nu vă privați de ceea ce vă aduce plăcere, vorbesc acum de ieșirile în oraș și chiar burgerii consumați pe noapte, spre exemplu.

Ce să nu faceți? Nu vă considerați neordinari doar pentru că urmați o dietă neordinară și vă mențineți în formă. Nu uitați să faceți gimnastică zi de zi și NU cedați, prin a vă opri.

De cum veți începe să trăiți sănătos, veți înțelege că nu există cale de întoarcere. Nu vă uitați scopul și nu-l pierdeți din vedere!”, spune frumoasa australiancă.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: