O experienţă traumatizantă a avut loc în viaţa unei tinere, din comuna Mioarele din România, pe vremea când nici nu împlinise 18 ani. S-a îndrăgostit de cine nu trebuia şi a ajuns într-un bar din Germania, care era paravanul unui bordel, fiind traficată chiar de către iubitul ei.  Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) din Piteşti au demarat o anchetă după ce fata a fost salvată de un client. Câteva nopţi, acesta i-a plătit serviciile pentru întreaga noapte doar ca să o ajute să fugă, menționează curier.ro.

Bianca G. avut o viaţă tristă de mică, provenind dintr-o familie dezorganizată. La 10 ani a fost încredinţată tatălui care o bătea şi o neglija. Crescând fără atenţia şi dragostea părintească după care care tânjeşte orice copil, fata s-a îndrăgostit de un coleg de liceu pe vremea când avea 14 ani. Când băiatul a devenit major i-a cerut fetei să se mute împreună deşi nu aveau vreo sursă de venit.

Sub promisiunea unei vieţi în care va uita definitiv de sărăcie, a fost convinsă la vârsta de 17 ani să-l urmeze în Germania. Iubitul i-a spus că doar el va munci şi ea va sta acasă. Asta până când au ajuns acolo, pentru că, la scurt timp, i-a spus că va trebui să lucreze într-un bar de noapte din orașul Wurzburg. Fata a refuzat, a plâns şi l-a implorat să o ducă înapoi acasă. A fost bătută şi lăsată fără acte, fiind obligată să meargă să se prostitueze în localul care adăpostea un bordel. Atunci Bianca a aflat că iubitul ei, mai avea o fată în acelaşi bar care se prostitua pentru el.

Germanul plătea ca să stea cu ea

În prima seară de „muncă” a aflat că va locui în bordel, fiind obligată să accepte clienţii doritori de sex pentru a-şi plăti cazarea şi masa, în total 50 de euro pe noapte, restul ajungând la iubitul traficant. Bianca s-a transformat în Alisa (numele de scenă) având un tarif de 100 euro pe oră.  În prima seară nu a avut niciun client, iar în a doua seară s-a culcat cu un cetățean german. Acelaşi bărbat a revenit și în a doua seară. Timp de 5 zile a fost singurul client al fetei și a plătit 300 de euro ca să stea cu ea pe tot parcursul programului. Într-una din seri, când pleca spre casă, a văzut cum fata era bătută, în parcare, de către proxenet, a sărit să o salveze, iar traficantul a fugit. Omul s-a oferit să cheme poliția, dar fata a refuzat și s-a întors în club. În seara următoare, a revenit ca și client. Însă,  nu s-a culcat cu fata, ci a stat de vorbă cu ea și a convins-o să fugă cu el.

Tânăra argeşeancă a rămas împreună cu salvatorul german şi după un timp a venit cu acesta în ţară. Trecuse cu vederea întâmplarea nefericită din viaţă ei şi l-ar fi iertat pe tânărul care a profitat de inocenţa ei. La Câmpulung Muscel s-a întâlnit cu traficatul care, de cum a văzut-o, a sărit şi l-a bătut pe cetăţeanul german care a sesizat Poliţia. Atunci a intrat tânărul în atenţia ofiţerilor de Combaterea Crimei Organizate, după ce bărbatul agresat le-a povestit totul oamenilor legii, fiind demarate cercetări împotriva traficantului de minori. Acesta a fost pus sub urmărire, pentru a putea strânge dovezi împotriva sa. În timpul interceptărilor oamenii legii au aflat că o altă tânără se prostitua pentru el de 4 ani. Când au interogat-o, prostituata a precizat că-l iubeşte şi că o face de bunăvoie, urmând să se căsătorească, fiind un caz clasic de loverboy. Astfel tânărul a scăpat de gravele acuzaţii. A fost cercetat pentru trafic de minori numai în cazul Biancăi, fiind trimis în judecată.

Sursa: curier.ro