Fotografului Dmitry Iskhakov îi vine foarte dificil să accepte faptul că nu mai formează un cuplu cu interpreta din Rusia, Polina Gagarina. Recent, acesta a anunțat că cei doi nu mai sunt împreună, totuși se pare că dorul de fosta lui soție încă este foarte mare. Iată ce mesaj a postat bărbatul cu ocazia aniversării nunții lor. 

„Acum 7 ani s-a întâmplat un eveniment care mi-a schimbat viața pentru totdeauna. În acea zi,  9 septembrie, o fată specială a răspuns: „Sunt de acord!”, din acel moment, viața noastră este asemenea unuei clepsidre. Suntem asemenea celor două vase fragile, legați de un fir invizibil al timpului care ne unește destinele noastre. Inimile au făcut alianță și bat la unison, fără încetinire, pentru tot parcursul vieții”, a scris Iskhakov.

Fotograful a menționat că din acel moment viața lui a fost plină de evenimente minunate. Acesta a mai subliniat că își amintește de anii petrecuți împreună cu polina cu gratitudine și tandrețe.

Vara, Polina Gagarina și Dmitry Iskhakov au anunțat despre divorț. Pentru prima perioadă cei doi preferau să nu comenteze zvonurile care se tot vehiculau despre despărțirea lor, dar în luna iunie Dmitry a confirmat că nu mai trăiește împreună cu Polina.

Sursa: Spletnik.ru 

Distribuie articolul: