Moldoveanca și-a bucurat fanii cu imagini noi în care apare micuța Anastasia. De această dată, fetița este legănată pe brațe de soțul său, Ossama care între timp a adormit.

În ultima perioadă, Xenia Deli călătorește foarte des. Dacă săptămâna trecută modelul era în Los Angeles, luni – în Geneva, atunci astăzi aceasta a zburat spre Cairo. Din fericire, alături de ea, soțul său și fetiță sunt părinții ei.

După ce acum două săptămâni ne-a bucurat cu  imagini rare în care apare ea și Ossama al Sharif, bărbatul fiind mai îndrăgostit ca oricând de frumoasa sa soție, aceasta a venit cu o nouă surpriză.

Moldoveanca le-a împărtășit prietenilor virtuali, fotografii făcute în timpul zborului și la aterizare. Aceasta și-a surprins soțul într-o ipostază emoționantă și, totodată, amuzantă în care se vor regăsi cam toți tăticii din lume.

În timp ce o legăna pe brațe pe micuță, Ossama a adormit și el, iar Xenia nu a rezistat tentației și a împărtășit momentul cu urmăritorii de pe Instagram.

Din imaginile postate ulterior este clar că soțul său nu o lasă din brațe pe Anastasia pentru nicio clipă. Este clar că e fata tatei!

Ulterior aceasta a mai publicat imagini cu părinții săi, care păreau încântați să le fie alături.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Minus 20 de kilograme după sarcină. Xenia Deli: „Corpul tău este capabil de orice” (Video)

Distribuie articolul: