Irina Shayk, modelul care se bucură de succes și pozează pentru marile case de modă a fost crescută de un… agent secret! Bunica acesteia, Galina, a fost alături de Irina toată copilăria, iar acum super-modelul este deschisă să ofere mai multe detalii despre aceasta, dar și despre copilăria de care a avut parte. 

Super-modelul, Irina Shayk, și-a făcut un tatuaj cu numele bunicii ei, Galina, ca un tribut pentru viața fascinantă pe care a trăit-o. În adolescență, Galina a fost agent secret în timpul celui de-al doilea război mondial, făcând parte din Armata Roșie condusă de Stalin. Bunica ei a fost cea care a crescut-o pe frumoasa Irina în Yemanzhelinsk, Rusia.

„Este tot timpul cu mine cu acest tatuaj pe care l-am făcut cu ani în urmă”, a declarat Irina pentru Bazaar. Tatuajul este format din numele bunicii, scris în limba rusă.

„A fost foarte impresionant să cresc într-o familie de femei pentru că poți învăța foarte multe de la femeile care sunt cu adevărat puternice”, a declarat Irina.

Irina a fost crescută de cele două bunici, de mama și de sora ei: „Nu am avut bărbați care să fie lângă noi”

Celebra Irina Shayk este o feministă convinsă: „Femeile sunt cele care se pot descurca în orice situație. Femeile pot crește copii, ele pot muncii, pot să gătească și să facă chiar și cele mai dificile treburi

Bunica acesteia a învățat-o cât de important este cum ne trăim viața: „Bunica mea, Galina, cea care nu mai e printre noi, a prins cel de-al Doilea Război Mondial la vârsta de 19 ani, și faptul că a supraviețuit a fost singurul lucru de care s-a bucurat cu adevărat”

Supermodelul a postat pe contul de Instagram o descriere a tatuajului spunând că este singurul lucru care o face mai puternică având acest tatuaj cu numele bunicii.

Sursa

Distribuie articolul: