Pe covoarele roșii de la Festivalul Internațional de Film de la Cannes și-a făcut ieri apariția și modelul rus Irina Shayk. Nu e de mirare de ce toate privirile s-au îndreptat spre frumoasa rusoaică. La nici două luni după ce a născut, Irina afișează un exterior remarcabil.

Iubita actorului american Bradley Cooper a sclipit la propriu pe red carpet-ul evenimentului la care a participat, alăturându-se echipei L’Oréal Paris. A fost prima ieșire pe covorul roșu al celebrei rusoaice, după ce acum două luni a dat naștere unei fetițe pe nume Lea De Seine.

Such an amazing time being back in Cannes with my @lorealmakeup family!💛✨ Can't thank you enough @donatella_versace for this beautiful custom dress.. 👑😘😘 #LorealCannes #LorealMakeUp #lorraineschwartz

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Pentru această ocazie, Irina a ales să poarte o splendidă rochie de culoarea muștarului, care îi trăda din plin formele voluptoase, mai ales zona decolteului. La decolteul provocator s-a adăugat și tăietură profundă a fustei, care a atras multe priviri. Ținuta divei a fost asortată cu o pereche de sandale aurii și diamante Lorraine Schwartz.

Creația decorată cu paiete sclipitoare este o semnătură a Atelierului Versace.

„Bine ai revenit, mămică Irina! Ești mi frumoasă ca niciodată! Te iubesc!” – i-a transmia Donatella Versace, acum deținătoarea Atelier Versace.

Welcome back mamma Irina ! You look more beautiful than ever ! Love you @irinashayk

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

Foto: Instagram.com, NEILSON BARNARD/GETTY, Julien Zannoni/APS-Medias/ABACAPRESS

Distribuie articolul: