După colaborarea cu Jah Khalib la piesa „Навсегда”, videoclipul căreia, de la premiera din 21 septembrie, a adunat aproape 2,5 milioane de vizualizări pe Youtube până în acest moment, pe 7 octombrie a fost lansată varianta română a melodiei, în colaborare cu Grasu XXL. Astăzi ne bucurăm să descoperim videoclipul piesei „Pentru totdeauna”.

„Aș scrie ceva precum că sunt fericită că lansez asta, dar nu e ceva nou. Aș spune că sunt onorată să scot piesa cu @blanadeurs (Grasu XXL), și nu oricum, ci pentru că i-a plăcut mult piesa mea, fără strategii comerciale pentru Instagram /Tiktok etc, piesa asta a atins niște corzi sensibile și și-a făcut singură și feat și clip. Aș spune și asta, dar am spus deja”, a scris interpreta pe rețelele sociale.

Se pare că în timpul filmărilor s-a produs un mic accident care a lăsat urme: „Aș mai spune doar că a durut tare săgeata aia de la final și că a durat o săptămână să mă recuperez, dar a meritat! Azi merg să scot bandajul, mâine reintru în programul de sesiuni, căci concerte n-avem. 😂Stay safe!”, mai dezvăluie Irina Rimes.

Versurile au fost scrise de către Irina Rimes, Grasu XXL și Dara, iar muzica a fost compusă de Irina Rimes, Grasu XXL și Alex Cotoi. Producția piesei a fost realizată de Alex Cotoi.

Urmărește videoclipul piesei „Pentru totdeauna”

Ție care variantă îți place mai mult, cea română sau rusă?

Sursa: Facebook / Youtube / Irina Rimes

Distribuie articolul: