Moldoveanca Irina Rimes și iubitul ei francez au planuri de căsătorie. Cântăreața de 29 de ani a făcut dezvăluiri despre povestea de iubire pe care o trăiește acum alături de David Goldcher.

La începutul lunii februarie s-a zvonit că Irina Rimes se iubește cu un francez. Totul s-a adeverit când cântăreața a postat în mediul online imagini cu cel care îi este acum alături.

Îndrăgostiții au locuit împreună o perioadă în Franța, apoi artista l-a adus pe acesta în România, au fost chiar și în Republica Moldova, unde cântăreața i-a prezentat familia. Și bărbatul a făcut la fel, Irina Rimes și-a cunoscut viitorii socri.

Acum, invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Irina Rimes a dezvăluit primele planuri de nuntă. Visează să se căsătorească cu David în România. Se vede și mamă curând.

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut, am zis: Ce-i cu copilul ăsta? Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu dezbrăcatul miresei. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: „Pe ăsta nu-l mai pierzi!””, a declarat Irina Rimes.

Și despre viitorii ei socri, cântăreața are numai cuvinte de laudă.

„Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata-socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a mai spus solista pe YouTube în podcastul „Acasă la Măruță”.

David Goldcher e tânărul francez de care s-a îndrăgostit Irina Rimes. Acesta creează muzică și a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri.

Află mai multe detalii din video de mai jos:

Sursa: Libertatea.ro

Citește și: 13 piese pe care Irina Rimes le-a compus pentru artistele din Republica Moldova și România (Video)