Zilele trecute interpreta le-a arătat fanilor că și-a făcut o nouă schimbare de look. Aceasta a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori cu influențe Emo, foarte în vogă în anii 2000.

Este cunoscut faptul că cei din domeniul fashion se conduc după principul „Tot ce este vechi o să devină nou”. Uite că atunci când este vorba despre domeniul beauty, principiul funcționează la fel. Cel mai bun exemplu sunt coafurile reinterpretate.

Irina Rimes a renunțat la părul lung cu breton drept, care a consacrat-o și optat pentru o coafură scurtă asimetrică în scări cu breton, foarte în vogă acum 20 de ani. Aceasta i-a surprins pe internauți, dar și cucerit în același timp.

Acest model de coafură pe păr scurt, mediu sau lung, a fost „împrumutat” de la asiatici, adepți ai stilului Emo, și a cucerit rapid, mai întâi vedetele de la Hollywood, iar în scurt timp și tinerii de pretutindeni.

Mulți au întrebat-o dacă e cumva fana personajului Tokyo, din celebrul serial „Casa del Papel”, însă alții și-au amintit de anii 2000, când tunsorile de acest gen erau preferate de vedete și, desigur, de fanii acestora.

Voi ce spuneți? Vă place acest comeback din 2000? Noi zicem că este o tunsoare fresh, dar dacă decideți să o încercați, trebuie să alegeți lungimea și forma care vi se potrivește ovalului feței, tipului de păr și stilului personal.

Până și filtrul ales de interpretă ne amintește cumva de stilul Emo, în care predominau culorile închise precum negru și violet.

View this post on Instagram

💊

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

Sursa: Instagram