Irina Petrașcu, autoarea brandului „Pui de Om” este o tânără care adoră să se joace cu broderia, stofa, aplicația și emoția oamenilor. Ea creează diferite produse handmade: păpuși cu fața brodată după poză, portrete textile după poză, marionete, personaje de poveste în care depune mult suflet, lucru ce se observă în fiece lucrare de a sa. Iată ce aduce ea, mai nou.


Recent, pe pagina de Facebook, meșterița handmade a menționat că i-ar plăcea să organizeze o expoziție cu portrete din stofă a persoanelor publice din Moldova (interpreți, prezentatori TV, actori, etc). Deocamdată a brodat doar fețele unora dintre ei, evident se va adăuga părul, haina, accesoriile, exclusiv din stofă. „Am să las totuși ideea mea de suflet să se mai ,,coacă”, dar printre comenzile pe care le fac, am să continui. Eu știu că va veni și acea zi….”, scrie Irina Petrașcu.

Printre fețele brodate pe pânză recunoaștem pe prezentatoarea Lilu și pe interpreta Corina Țepeș.

Multe dintre lucrările „Pui de Om” sunt destinate copiilor pentru a-i învăța a se juca pe „viu”, nu doar stând în fața telefonului sau a tabletei.

Lucrările sale sunt de-a dreptul extraordinare, motiv pentru care mulți oamenii apreciază munca pe care meșterița o depune și o încurajează și susțin  în tot ceea ce face. Iată poze cu câteva din ele

Păpuși cu fața brodată după poză

Portrete textile după poză

Cai pe coadă de lemn

Marionete

Coșuri textile

Vouă cum vă par creațiile ei?