De câteva zile, Irina Negară nu își mai surprinde internauții cu imagini în care apar torturile sale deosebite. Și asta pentru că se află, alături de soțul său, Adrian Ursu, dar și de interpretul Igor Sîrbu într-o frumoasă călătorie, acolo unde îmbină utilul cu plăcutul. Cei trei participă la filmările pentru o producție video marca Roman Burlaca. Iată de ce, rețelele de socializare ale Irinei abundă în poze cu peisaje amețitor de frumoase.

În câteva fotografii, Irina se afișează fără pic de makeup, iar trăsăturile deosebite ale acesteia au fost remarcate și complimentate de către urmăritorii săi virtuali. De curând, soția lui Adrian Ursu a reușit să adune peste 10 mii de followeri pe Instagram, un motiv în plus de a-i delecta cu imagini superbe.

Așa arată Irina Negară atunci când nu este machiată:

Nu știm ce produs video pregătesc. Cert este că destinația aleasă de aceștia pentru filmări este una spectaculoasă. Se află în insula Phi Phi, considerată a fi una din insulele cele mai frumoase și naturale din lume, iar vederile de acolo taie respirația oricui. Vezi mai jos mai multe imagini:

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: