Inspirată de oameni, crede cu tărie că fiecare este deosebit în ceea ce face. Este vorba de jurnalista AGORA.md Irina Harea-Mardari, care și-a propus să lanseze un nou proiect – „Oameni ca tine”. În fiecare zi de vineri, va aduce în prim-plan oameni deosebiți, care au o poveste interesantă de spus. 

„Pe mine întotdeauna m-au inspirat oamenii și cred cu tărie că în țara asta sunt oameni tare deosebiți. Tocmai de asta, mi-am propus să lansez un nou proiect, care să aducă în prim plan oameni deosebiți, interesanți, dedicați, oameni care nu neapărat au apărut până acum la televizor, dar care au o poveste interesantă de spus. Este o întrebare comună pe care o pun tuturor eroilor mei: De ce au ales să facă ceea ce fac în Moldova. Și să știi că cei mai mulți dintre ei mi-au oferit răspunsuri emoționante, uneori până la lacrimi”, a povestit Irina Harea-Mardari.

Proiectul va fi lansat pe 8 noiembrie

Prima ediție a proiectului „Oameni ca tine” va apărea pe AGORA chiar în această săptămână – pe 8 noiembrie. În fiecare zi de vineri, veți cunoaște noi istorii și noi povești de viață.

„Va fi un material video, însoțit de un portret text pentru cei cărora le place să și citească, nu doar să privească”, a spus jurnalista, fără a divulga numele primului erou care a acceptat în lumea lui echipa noastră de filmare.

Descoperă mai multe în video de mai jos:

Sursa: AGORA

Vezi și: #CEvreaEA la 28 de ani, cu jurnalista Irina Harea-Mardari. Iată ce așteptări are de la viață peste un an (Video)