Irina Harea-Mardari a făcut o scurtă pauză de la activitatea de reporter, care îi ocupă foarte mult timp și ne-a spus ce vise mai are pentru anul viitor. Este o mămică tânără și activă și cu toate astea în dorințele ei nu am „depistăm” vreo vacanță, ci doar muncă pentru a deveni mai bună. 

Să vedem deci ce așteptări are jurnalista de la viață peste un an. 

View this post on Instagram

Înainte să apară copilul eram foarte nebuni și veșnic pe drumuri. După ce a apărut Mia ne-am schimbat multe dintre obiceiuri și ne-am revăzut prioritățile. 🙃 Totuși, pe lângă faptul că ne propunem s-o creștem frumos și să-i oferim cea mai bună parte din noi, avem planuri serioase să revenim la vechile noastre obiceiuri. Pentru că un copil vine pentru a ne împlini, nu pentru a ne limita. ❤️ Foto: @eugenbaidan —————————————— . . . . #parents #parenthood #motherhood #whenyouhaveababy #love #couple #couplegoals #mood #photoftheday #instaphoto #party #inspiration #motivation #mamablogger #momlife #mum #instakids #lookoftheday #followme #chisinau #allabout #lifestyle

A post shared by Irina Harea (@irinaharea) on

„În principiu mi se pare că un an este o perioadă relativ scurtă pentru ați face planuri mari, dar pe de altă parte realizările mari pe care mi le-am propus s-au întâmplat deja în viața mea, mă refer la familie și la fetița mea. În următorul an mi-aș dori să fim noi sănătoși. Eu mi-aș dori să fiu un pic mai înțeleaptă, mai organizată și un pic mai reținută și să pot să îmi dezvolt abilitățile la care lucrez acum și care  încă mi se dau destul de greu.”

Mai multe detalii despre proiect.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: Maria Filimon ne dezvăluie ce-și dorește la 27 de ani. „Implicată, cu lecturi și călătorii la activ” (Video)