Pe lângă discursurile motivaționale pe care le rostește în fața oamenilor de afaceri, Irina Hakamada are un tip separat de mesaje pe cae le dedică femeilor și fericirii conjugale. Astăzi, autoarea rusă a împărtășit 5 reguli importanate pentru femeile care fie că sunt, fie că vor să se angajeze într-o relație.

Irina Hakamada: „Dacă te iubești, trebuie să găsești calități în fiecare neajuns al tău”

„În primul rând, nu trebuie să cauți un bărbat. Bărbații nu pot suporta vânătorile; s-au obișnuit să fie ei cei care vânează. Nu mergeți prin cluburile de noapte pentru a agăța pe cineva, ci la conservator, pentru a găsi un tată pentru viitorii voștri copii. Și mergeți acolo doar dacă vă place muzica.

Rețeta vieții trăite profesionist, by Irina Hakamada: „În ultimii 15 ani, le reușesc pe toate”

În al doilea rând, iubiți-vă pe sine, deveniți super-egocentriste, spunând „toată lumea se află în mine, toate fericirea se află în mine”. Dacă nu vă iubiți pe voi, nici bărbații nu vă vor iubi.

Irina Hakamada, despre masa de prânz: „E un garant al succesului!”

În al treilea rând, jucați-vă. Adorăm romanele și melodramele. Spre exemplu, să ne amintim de scena din filmul „Cu ochii larg închişi”, în care Nicole Kidman este de una singură la o oarecare petrecere, unde nu o cunoaște nimeni. Ia în mâini un pahar cu vin, se rezemă de masa barului și scanează încet-încet sala. Apoi de ea se apropie un bărbat, ei doi dansează. Eu am ajuns într-o astfel de situație și am decis să o repet. Am luat paharul în mâini, am început să caut barul. Nu era, însă am găsit un stâlp. M-am apropiat de el, am închis ochii, mi-am închipuit că sunt Nicole Kidman și, cu ochi de pisică, am început să scanez sala. Peste 5 minute, lângă mine s-a făcut coadă. Oamenii cu al șaselea simț vor înțelege că ești o regină. Jucați-vă și acasă, imitați soțiile supuse din Orient. Chiar dacă soții înțeleg că e un simplu joc, oricum le este plăcut. Spuneți-le soților „Te iubesc” în fiecare luni, miercuri și vineri, în restul zilelor, amintiți-le că sunt niște genii.

Irina Hakamada: „Niciun machiaj nu te scapă, dacă nu te alimentezi corect!”

În al patrulea rând, nu acceptați în familie stilul de comunicare office. Altfel, veți avea alături un bărbat pomenit „sub papuc” sau vă veți despărți.

„Dacă șeful tău e bărbat sau femeie…” Recomandări pentru angajate, de la Irina Hakamada

În al cincilea rând, într-o căsnicie trebuie să vă înțelegeți din start cine și cu ce se va ocupa”, spune autoarea.

Devino o „super individualitate”! 9 sfaturi de la Irina Hakamada

Foto: sia.ru

Distribuie articolul: