Designera Irina Calancea-Duscov s-a mutat de  aproare un an de zile în SUA, acolo unde s-a reprofilat și practic și-a luat viața de la zero. Irina a anunțat într-un video pe rețelele sociale că a fost infectată cu virusul Covid-19. Noi am decis să stăm de vorbă cu ea și să aflăm cum se simte acum. 

Irina ne-a povestit într-un live pe ea.md cum a ajuns să se infecteze cu virusul Covid-19. După ce în America s-au relaxat un pic restricțiile aceasta a mers la o zi de naștere, unde sărbătoritul spunea că a răcit la pescuit și că avea febră din această cauză. Irinei i s-a părut straniu comportamentul sărbătoritului și a bănuit că poate fi vorba despre ceva mai mult decât o simplă răceală.

A doua zi dimineața Irina s-a trezit cu o migrenă groaznică. 

„Inițial nu am înțeles de la ce, credeam că poate de la paharul de vin roșu pe care l-am băut, dar nu a fost să fie de la asta pentru că migrena a durat încă 3-4 zile. Aveam dureri acute și nasul înfundat de parcă aveam o sinuzită. Nu aveam putere să mă ridic din pat, aveam frisoane. A patra zi mi-a dispărut gustul și mirosul și aici m-am alarmat și mi-am sunat doctorița din Moldova.”

Din discuția cu medicul din Moldova, Irina s-a convins că este infectată cu coronavirus. Medicul a ghidat-o pe Irina și i-a spus ce medicamante să ia și i-a mai spus că dacă va simți dureri în piept să meargă de urgență la spital.

Irina a făcut și un test, care a ieșit pozitiv. În tot acest timp în care s-a luptat cu virusul soțul i-a fost alături, din fericire acesta nu s-a infectat.

Irina a mai povestit că s-a simțit foarte rău timp de 10 zile, apoi simptomele au dispărut treptat. Aceasta îndeamnă toată  lumea să fie foarte precaută și să nu se relaxeze.

Mai multe detalii află din interviul de mai jos:


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: