După ce i-a cucerit pe copii(și pe părinții lor, desigur) cu prima sa carte – „Uf! Ghid de conviețuire cu frații și surorile mai mici”, Ionela Hadârcă a lansat încă una, de această dată dedicată reeducării părinților. Scriitoarea și-a prezentat ieri, 27 septembrie, creația, iar noi abia așteptăm să descoperim „UHU! Ghid de reeducare a părinților”.

„Cine a spus că părinții sunt cei care trebuie să-i educe pe copii, și nu invers? Micii mei cititori, cu frații ne-am clarificat. Următoarea sarcină e și mai complicată, și anume – de a-i da la brazdă pe părinți. Va fi greu, dar vă ajut puțin și vă dau un mentor de încredere – pe bufnița Uhu. Aștept dare de seamă despre întreg procesul de reeducare, despre greutățile întâlnite și reușitele atinse. Iar voi, dragi părinți, întotdeauna ideali, pregătiți-vă să vă priviți puțin dintr-o parte. Cu ochi foarte bulbucați… 😉”, scrie autoarea pe pagina sa de Facebook.

Ionela Hadârcă a venit cu un mesaj de recunoștință pentru ilustratorul cărții: „Mulțumesc fantasticului Leonid Gamarț, care s-a auto-întrecut în această carte, și editurii Editura Prut International”.

Uhu Ciuf-de-Pădure, o bufniță înțeleaptă (și foarte modestă), își petrece timpul comparând viața familiei sale – formată din soție, doi pui și bunicii – cu cea a familiei Tartinescu, care locuiește în blocul de lângă pădure și astfel trage cele mai înțelepte și neașteptate concluzii despre cum își educă părinții copiii. Dar cine a spus că doar părinții și bunicii sunt cei care îi pot educa pe copii? Uneori, e posibil (ba chiar trebuie) să fie invers! Savurați o lectură de seară, în timpul căreia veți afla și părerea celor mici despre lucrurile pe care credeți că nu le observă.

„UHU! Ghid de reeducare a părinților” – cartea are copertă cartonată și 64 de pagini. Poate fi achiziționată online la prețul de 150 lei.

Felicitări, Ionela Hadârcă!

Sursa: Facebook / Ionela Hadârcă

Citește și: Ionela Hadârcă a lansat o carte – ghid pentru copii. Iată mai multe detalii despre ea