Ionela Hadârcă este cunoscută pentru filmulețele sale care devin virale peste noapte, în care ironizează cu o doză sănătoasă de umor, diverse situații socio-politice de la noi. De această dată, ea a încercat să-i facă pe moldovenii de pretutindeni să înțeleagă importanța fiecărui vot, indiferent de situație și… „haina de sărbătoare”. 

Sunt zile numărate până la turul doi al alegerilor prezidențiale, iar votul fiecăruia dintre noi poate inclina decisiv balanța. Stă în puterea noastră să schimbăm ceva. Ionela Hadârcă ne-a bucurat cu un filmuleț realizat într-o manieră inconfundabilă, în care ne îndeamnă pe toți să ieșim la vot.

„Înarmată” cu cele mai cool rochii (ținutele în straturi sunt în vogă) și cu un sucitor (simbolul smereniei), cu un pic de sarcasm și o doză de ironie, umorista s-a adresat în special diasporei care, de altfel, a fost foarte activă în primul tur la prezidențiale.

„Vreau să vă rog special pentru mine să faceți o poză, să-mi arătați și voi cum v-ați împopoțonat, cu hashtagul #yeslavot. Dacă vreți puteți să puneți și #îmipermit 😄”, spune Ionela Hadârcă pe un ton pe cât de ironic pe atât de serios. „Eu tare sper că duminică o să arătăm ce poate statul paralel și ce pot femeile îndeosebi. Că în Moldova femeile nu-s făcute ca să stea numai în bucătărie, unele pot ocupa funcții destul de înalte. Poate chiar și cea mai înaltă funcție în stat, niș nu știi… Așa că eu vă aștept duminică”, încheie umorista.

Vă îndemnăm să urmăriți video de mai jos care, cu siguranță, o să vă aducă zâmbetul pe buze în această dimineață.

Sursa: Facebook.com/IonelaHadârcă

Distribuie articolul: