Vestea despre faptul că vedeta Comedy Woman din Rusia, Marina Fedunkiv, și-a găsit jumătatea și s-a căsătorit în secret, i-a bucurat pe fanii acesteia. Însă gurile rele au criticat mai întâi vârsta soțului femeii, care este cu 13 ani mai tânăr decât ea, apoi, din cauza unor fotografii dintr-un club de noapte, au lansat zvonuri că acesta ar fi gay. Din fericire, rumorile n-au afectat nicicum viața personală a actriței și a omului de afaceri. Cuplul și-a făcut apariția pe covorul roșu de la „Novaya Volna” în ținute elegante, iar momentul serii a fost declarat sărutul pasional al celor doi, în fața tuturor.

Marina Fedunkiv a fost co-prezentatoare a ediției din 24 august a concursului de talente tinere „Novaya Volna” 2021. Aceasta a venit însoțită la eveniment alături de alesul inimii sale, soțul Stefano Maggi.

După ce o jurnalistă le-a strigat „Amar”, cuplul nu a ezitat prea mult și s-a sărutat cu patos în fața tuturor.

În ciuda zvonurilor lansate de cârcotași, cuplul se declară mai fericit ca oricând și chiar planifică să devină în curând părinți.

Citește mai multe despre cuplu: Umorista Marina Fedunkiv s-a căsătorit în secret cu un italian mai tânăr decât ea și planifică să devină mamă: „Cred că lumea se schimbă”

Sursa: Instagram