După toată situația în care ne aflăm acum, mai multe vedete din Rusia au emigrat pentru a se proteja pe ei, dar și pe persoanele dragi. Iată unde au plecat mai multe vedete de teatru și TV, muzicieni și scriitori de când Rusia a agresat Ucraina. 

Actrița Teatrului Sovremennik Chulpan Khamatova și criticul de film Anton Dolin s-au mutat în Letonia. Khamatova a fost una dintre primele celebrități care a semnat o scrisoare împotriva războiului în care afirmă: „Considerăm că folosirea forței pentru a rezolva conflictele politice este inumană și vă solicităm să încetați focul și să începeți negocierile”.

Actorul Emmanuil Vitorgan s-a mutat și el în Letonia. Fiul său Maxim Vitorgan este cetățean israelian, aici a zburat fosta sa soție Ksenia Sobchak cu fiul lor comun. Sobchak afirmă că este doar într-un concediu de o săptămână și că nu planifică să părăsească Rusia.

Cântăreața Zemfira și actrița Renata Litvinova s-au mutat la Paris.

Vedeta TV de la canalul „Dojdi” și mai devreme NTV, Anna Mongait a plecat la Tbilisi. Mulți dintre cei 200 de oameni care au lucrat la Dojdi se află deja în Erevan, Tbilisi, Baku, Istanbul și alte orașe. Anterior presa a scris că și Alla Pugaciova cu cei doi copii minori pe care îi are cu Maxim Galkin a plecat zilele trecute cu un avion privat, dar nu s-a menționat încotro.

Sursa: Telegram/Doringalben

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: