Unul dintre cei mai admirați interpreți de publicul de toate vârstele de la noi, Ionel Istrati, a acceptat provocarea EA.md pentru a ne povesti despre succesele sale din 2018. A recunoscut că a avut un an plin de concerte și turnee, în special pentru diasporă, iar pentru 2019, artistul și-ar dori să stea mai mult în studioul de înregistrări.

Videoclipul Anului

„De fapt anul 2018 a fost foarte bogat în concerte. Am susținut zeci de concrete prin țară și peste hotare. Am avut un turneu în SUA, Italia, Franța, am cântat mult pentru diasporă. Mă bucur foarte mult că am avut această oportunitate de a contacta cu publicul aflat departe de casă. M-am bucurat foarte mult de premiul obținut pentru Piesa „Kto ia esti”, care a obținut trofeul „Videoclipul Anului” în Republica Moldova. Deci a fost un an productiv, cu foarte multe evenimente”, a spus interpretul pentru revista EA.md.

Ionel ne-a dezvăluit că lucrează de mai bine de un an la un proiect absolut inedit, un videoclip nou – unul dintre cele mai complexe proiecte pe care le-a realizat până acum. „Nu pot da mai mai multe detalii, mai bine fac și după spun ce și cum, asta am înțeles cu anii”, declară artistul.

Crăciun la Padova și Revelion la Atena

„Nu știu cine o să-mi pună cadoul sub brad, asta deoarece de Crăciun sunt în Italia (la Padova) și chiar în seara de Revelion cânt la Atena, în Grecia. Îmi doresc de la Moșul să-mi fie sănătoasă familia, realizări multe și ca toată lumea să fie fericită. Atâta timp cât toți sunt realizați și eu sunt fericit”, spune Ionel Istrati. Întrebat dacă poate există o Crăciuniță care să-i aducă darul, artistul a recunoscut că a avut mai multe relații de-a lungul anilor, însă a învățat să nu povestească despre viața sa personală presei, deoarece totul degenerează mai apoi. „Știți cum se spune, nu povesti despre fericirea ta că atunci ea se poate speria și fugi de la tine”, zice Istrati.

Inspirat de colegi, dar cu dorința să fie unic

Întrebat ce planuri și-a trasat deja pentru anul 2019, Ionel a recunoscut că vrea să stea mai mult în studiou. „Cu siguranță realizez un videoclip, sper în primăvară. Mă așteaptă mai multe piese, așa că va fi mai mult un an în studioul de producție. Posibil să fac și un concert solo, dar aștept cumva o dată rotundă pentru acesta… mai coacem nițel proiectul. E frumos ce fac colegii mei, cred că orice artist visează la un asemenea concert, filmat, ca să poată fi arătat la posturile TV. Eu însă vreau să fiu unic, mă inspir de la colegi, de la tot ce este în jur, dar vreau să fac lucruri deosebite și prefer să le „coc” mai mult”, a recunoscut interpretul pentru EA.md.

Distribuie articolul: