Ioana Ginghină a trecut peste multe provocări în ultima vreme, însă, ea a demonstrat că este o luptătoare și nimic nu îi poate șterge zâmbetul de pe buze.

Vedeta a avut un mariaj cu Alexandru Papadopol ce a ținut 12 ani, din care a rezultat și o fetiță minunată. Totuși, ei anunțau anul trecut că au decis să se despartă, șocând pe toată lumea. Aceasta a recunoscut recent că nu a fost ușor, mai ales că divorțul lor a fost extrem de mediatizat. Acum, vedeta a trecut peste perioada grea și a început să vadă totul mult mai clar, atât ea, cât și fostul ei partener.

Cei doi au lăsat în spate ranchiuna de dragul fetiței lor, învățând cum să își gestioneze emoțiile pentru a se implica în creșterea micuței. Dar, deși situația este acum roz, Ioana a admis că nu a fost un drum foarte ușor.

„Să fii partener în creșterea copilului dupa divorț nu este întotdeauna ușor. Dar dacă tu și fostul partener de viață învățați să lăsați orgoliul la o parte și să puneți interesul copilului pe primul loc, atunci veți putea oferi celor mici încrederea și stabilitatea de care au nevoie pentru a avea succes în viață.”, a scris Ioana pe blogul său.

„Știu din proprie experiență că nu este ușor, mai ales la început, când despărțirea este proaspătă. Iar când mai apare, mult prea curând și o relație nouă la unul dintre parteneri, panica este și mai mare. Țin minte că atunci când am auzit că fostul meu soț are deja o relație, primul gând a fost la Ruxandra și în niciun caz la mine.”, a continuat vedeta.

„Da, știu nu e ușor să fii prieten cu el sau cu ea, însă pui “comoara” pe primul loc și gata. Să nu uităm că totuși v-ați iubit odată așa de mult încât ați făcut un copil. Deci, dacă vrei ca acesta să fie sănătos și la minte și la trup, nu fă scandal, glume proaste, ironii la adresa celuilalt când transferați copilul de la unul la altul.”, a adăugat aceasta.

„Dacă nu reușiți, cereți urgent ajutor, mergeți la psiholog și rezolvați situația. Chiar este important. Nu mi-a fost ușor, mai ales că am avut și parte de atâta mediatizare, însă sănătatea Ruxandrei este pe primul loc și pentru ea am învățat să accept situația și să merg cu capul sus mai departe.”, a scris actrița pe blogul său.

*Urmărește canalul nostru de pe Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe urmărește canalul nostru de pe Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: