După un divorț neașteptat și dureros, Ioana Ginghină este gata să meargă din nou la altar. Actrița a mărturuisit că a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei Cristi, cu care este într-o relație de mai bine de un an. 

Ioana Ginghină și fostul soț, Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină a recunoscut că pandemia i-a făcut pe ea și pe partenerul său să se apropie. „În această perioadă aniversăm un an de când stăm împreună, am aniversat un an de relație în octombrie, anul trecut. A fost primul an și cum putea să fie decât minunat. Pandemia ne-a grăbit puțin relația, dar s-a dovedit a fi o idee bună. Cine știe când am fi făcut pasul în condiții normale”, a zis aceasta.

„Eu am vrut să stau singură, o perioadă, să mă gândesc bine la ceea ce vreau să se întâmple în viața mea. Apoi să nu credeți că nu au mai fost tot felul de încercări, dar nu se pot numi relații. Nu vreau să vorbesc despre ce face Cristi pentru mine, știu însă cum mă face să mă simt și asta este cel mai important”, a continuat actrița.

Mai mult, Ioana Ginghină a povestit că i-a spus totul fiicei sale: „Da, normal. Ea este cea mai importantă pentru mine, deci la ea vin prima dată veștile bune”

Cât despre al doilea bebeluș, vedeta a explicat faptul că și-ar dori foarte tare să devină mămică pentru a doua oară. „Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar putea întâmpla. Îmi doresc mult să mai am un copil. Întotdeauna mi-am dorit să am doi copii. Deci, suntem deschiși dacă e să se întâmple. Noi lucrăm la asta”, a mărturisit actrița pentru Viva.ro

Mai multe detalii citește pe Viva.ro

Distribuie articolul: