Câștigătorul ediției din acest an a concursului internațional Eurovision Song Contest a acceptat provocarea revistei britanice GT de a poza nud chiar în ajun de Crăciun. Måns Zelmerlöw a făcut acest gest pentru a sprijini campania de caritate Prostate Cancer UK.

Este pentru prima oară când Måns acceptă să se fotografieze nud pentru o revistă și a mărturisit că această experiență a fost absolut nouă pentru el. „În mod evident, nu am mai pozat gol, dar e distractiv, te impune să te manifești chiar mai mult decât la înot”, a recunoscut suedezul cu mușchi bine antrenați.

1

În același context au fost fotografiați nud și alți bărbați, ale căror nume au devenit notorii. Printre ei, și  Adore Delano, Austin Armacost și Sam Stanley.

mans-gt-shoot-3-586x400

Campania caritabilă pe care o susține Måns Zelmerlöw, a fost inițiată pentru a spori gradul de conștientizare a cancerului de prostată. Unul dintre prietenii apropiați ai suedezului a luptat mult cu o astfel de boală.

„Am un prieten care s-a tratat de cancerul la prostată; această boală e foarte comună și vreau să fac tot posibilul pentru a sensibiliza. Prietenul meu este de aceeași vârstă ca și mine. Avea 27 de ani când a fost diagnosticat. Este o boală care poate afecta și persoane tinere, și persoane în vârstă. Cred că lumea nu și-a dat seama de acest lucru încă”, spune Måns.

man-gt-shoot-1-298x400

Foto: GT