Pompierii australieni deja și-au format o tradiție ca în fiecare an să lanseze un calendar pe paginile căruia apar dezgoliți frumos, fără costumele lor obișnuite de lucru. Campania caritabilă dedicată anului 2021 a fost dedicată animalelor grav afectate în urma incendiilor forestiere care au avut loc în Australia din iunie 2019 până în februarie 2020. 

Și de această dată, pompierii australieni au apărut în cadru cu diverse animale: koala, cățeluși, pisici, canguri, cai și multe altele. Banii strânși din vânzarea calendarului și a suvenirurilor (caiete, pături, perne și alte lucruri) cu aceste imagini vor fi transferați în cele din urmă pentru tratamentul animalelor care au supraviețuit în mod miraculos în timpul teribilelor incendii din pădurile din Australia, care au ucis peste trei miliarde de animale.

Amintim că vânzarea calendarelor ce fac parte din această campanie de caritate a început pentru prima dată în anul 1993. În fiecare an, aproximativ o mie de pompieri din toată țara depun cereri de participare la proiect, dintre toți aplicanții sunt selectate doar 24 de persoane care în cele din urmă participă la ședința foto.

Vezi și: Niciun an fără calendarul cu pompierii sexy și animăluțele simpaticice (Foto)

Sursa foto: Australianfirefighterscalendar.com