Deva Cassel, fiica cea mare a actriţei Monica Bellucci şi a lui Vincent Cassel a apărut pentru prima dată pe coperta unei reviste de modă. Modelul în vârstă de 16 ani a moştenit de la părinţii ei cele mai frumoase trăsături. Oare va întrece succesul mamei sale? 

După ce la sfârşitul lunii iulie, Deva Cassel a fost personajul principal al unei noi reclame Dolce & Gabbana, fiica Monicăi Bellucci a pozat recent pentru numărul de octombrie al revistei Elle Franța.

View this post on Instagram

The First cover ever. 📸📸📸📸 . . . . . @d.casseluxxi @ellefr #devacassel #coverstory #devacassel #elle #ellemagazine #photographet #jonasbresnan #deva #cassel #ДеваКассель #hair#curlygirl #МоникаБелуччи #ДеваКассель, #ВинсентКассель #Италия #Белла #monicabellucci #vincentcassel un

A post shared by Deva Cassel (@devacassel_) on

Deva este elegantă și senzuală într-o rochie de catifea neagră. Tânăra are acceași privire pătrunzătoare ca a mamei sale, care este considerată un sex simbol de către italieni.

Chipul angelic și silueta senzațională a Devei Cassel au atras atenție fotografilor încă de la o vârstă fragedă. La 14 ani, ea a semnat primul ei contract cu un brand celebru. Deva a devenit imaginea noului parfum „Dolce Shine” de la Dolce & Gabbana. Iată că acum a venit și momentul în care tânăra a îmbrăcat ținutele semnate de același brand pentru a poza într-o revistă glossy.

Cu aproape 30 de ani în urmă, Monica Bellucci apărea pentru prima dată pe coperta revistei Elle Franța. Ea avea pe atunci 23 de ani.

Celebrii săi părinți, Monica Bellucci, în vârstă de 56 de ani şi Vincent Cassel, în vârstă de 53 de ani, sunt divorțați din 2013. Cu toate acestea, ei participă împreună la ședințele foto sau la filmările fiicei lor.

 

Distribuie articolul: