Gestionarea eficientă a finanțelor companiei a fost întotdeauna o provocare majoră pentru aproape fiecare antreprenor. Proprietarul trebuie să aibă permanent o viziune de ansamblu a entității pe care o conduce. Un sistem de management financiar bine pus la punct în cadrul companiei contribuie direct la valorificarea tuturor resurselor financiare în vederea realizării obiectivelor de PERFORMANȚĂ și EFICIENȚĂ, care duc atât la creșterea valorii companiei cât și la creșterea siguranței în forțele proprii

Vioser înțelege perfect cât de importante sunt rezultatele financiare și valoarea indicatorilor de performanță în cadrul unei companii. Experții vin cu un nou training foarte util, practic și necesar pentru antreprenori, contabili și directori financiari – MANAGEMENTUL FINANCIAR: „Instrumente privind utilizarea eficientă a resurselor financiare ale entității’’.

Scopul major al seminarului este de a transmite cunoștințe PRACTICE și ABILITĂȚI către participant pentru ca acesta ulterior să își poată asigura stabilitate financiară, gestionare eficientă a riscurilor și CREȘTEREA VALORII companiei sale pe tot parcursul activității acesteia.

Timp de opt ore academice vor fi abordate următoarele aspecte:

 • esența și rolul managementului financiar pentru antreprenori,
 • analiza financiară ca bază în luarea deciziilor manageriale (situații financiare, indicatori de rentabilitate, cash-flow),
 • investițiile și valoarea banilor în timp,
 • politica de dividende în entitate și
 • studii de caz: analize financiare și decizii manageriale.

Motive să aplici la seminar:

 • Ești antreprenor și dorești să iți eficientizezi financiar afacerea
 • Dorești să înveți să citești situațiile financiare
 • Nu ai un director financiar care să te ghideze cum să iti planifici rezultatele financiare
 • Doresti sa eviti deciziile incorecte si să nu pierzi banii investiți în afacere sau proiecte noi
 • Nu ai un management financiar eficace și dorești să-l îmbunătățești
 • Vrei să adopți decizii corecte și eficiente din punct de vedere financiar
 • Ai apetitul de a investi însă nu ești sigur ce decizii pe termen mediu și lung să adopți
  Cifrele din rapoartele financiare sunt aparent bune dar mereu nu ai bani suficienți în cont
 • Dorești să înveți cum să eviți insolvabilitatea și falimentul
 • Vrei sa fii printre primii dintre concurentii tăi care aplica o politică financiară rațională si prudentă

Înscrie-te, devino participant la seminarul „MANAGEMENTUL FINANCIAR’’ și urcă o nouă treaptă în dezvoltarea ta personală.

Formatorul este Sergiu Rumleanschi, fondator Vioser Trainings and Events, autor la peste 50% din trainingurile organizate de companie, deține o experiență de mai bine de 17 ani în domeniul financiar-bancar și contabil, certificat DipIFR și student ACCA.

Pe parcursul trainingului va fi posibil de acordat întrebări de profil pentru ca în final fiecare participant al cursului să plece cu răspunsuri la întrebările sau neclaritățile pe acest segment.

Vioser este una din cele mai ambiţioase şi energice companii din sfera serviciilor de consultanţă fiscal-contabilă și organizare de traininguri din Republica Moldova.

Iniţial, compania s-a înfiinţat pentru a susţine întreprinderile autohtone şi din străinătate în setarea afacerii, servicii de evidenţă contabilă, HR consultanţă fiscală şi salarizare.

Ulterior, câştigând încrederea clienţilor săi, Vioser şi-a dezvoltat portofoliul de servicii cu: diagnostic economico-financiar şi organizational, elaborarea planurilor de afaceri şi studiilor de fezabilitate, consultanţă imigranţilor, iar de câțiva ani şi organizarea de training-uri.

Echipa Vioser pune accent major pe calitatea serviciilor prestate, iar clienții se simt în siguranță cu noi atunci când: primesc soluții profesioniste, opțiuni de optimizare a costurilor și suport în luarea deciziilor, au un partener ce deține experiență de lucru atât cu companiile locale cât și cu cele internaționale și este receptiv de fiecare data la orice solicitare.

Pentru înregistrare completați formularul AICI.

Ne contactați la nr de tel. 069835556

„Vioser, misiuni îndeplinite la superlativ!”

P