ASIST și Agora.md anunță înregistrarea pentru următoarea rundă de Jurnalism Participativ din cadrul proiectului Academy of Citizen Journalism. Este deja a patra rundă de studenți care vor deprinde jurnalismul, iar pentru că suntem într-o perioadă mai specială când se cere să STĂMACASĂ, cursul se va ține total online, de la distanță. Te poți înregistra AICI.

„În acest curs vom învăța în galop – formatul de lucru al mediei moderne, principiile etice ale jurnalismului și vom învăța cum să creăm produse media de calitate. Vom descifra tot ce ține de contextual propagandei, fake news, trolling online și alte abureli mediatice ale deceniilor „post adevăr”. Vom atrage o atenție specială producerii materialelor video fie pentru a fi postate pe vlogul personal ori pentru a fi produse pentru compania media în care vom activa în viitor.

Instruirea va finaliza cu un modul care va explica principiile de funcționare a ierarhiei structurilor de stat care va fi o combinație de studii juridice, administrative si economice, care vor permite viitorilor jurnaliști să opereze mai sigur cu terminologia de specialitate. Celor interesați le vom oferi posibilitatea de stagiere în instituțiile media de top din Moldova în calitate de bonus supra packet”, se anunță în evenimentul creat cu ocazia acestei runde a cursului.

Atenție! Cursul durează 2 luni de zile, începând cu 13 Aprilie.
Pentru a participa, înregistrează-te AICI.

Proiectul este implementat de Youth Association ASIST în parteneriat cu Agora.md cu suportul financiar al U.S Ambassy in Moldova.