Invitată în emisiunea „Matinalii”, care se difuzează de TVR Moldova, artista a spus că profită din plin de pauza în cariera sa muzicală. A descoperit că îi place la nebunie să se joace cu părul, ca să creeze tot felul de coafuri. 

„Am descoperit că îmi place foarte mult. Am făcut o școală de frizerie. Pot sta toată ziua făcând coafuri. Nu am deschis salon, lucrez singură, cu clienții mei. Foarte multă lume mă întreabă unde sunt, de ce am dispărut. Chiar și atunci când merg la piață, mă întreabă oamenii. La școala de frizerie, toate elevele erau mai mici, căci nu toată lumea merge la școală la vârsta de 45 de ani, ca mine. Îmi spuneau că semăn mult cu Janet Erhan, că tot am gropițe. Nu m-au recunoscut din prima, mai ales că sunt Bodișteanu după soț. Evident, la un moment dat, am spus că da, sunt Janet Erhan.”

21231065_1598383453553747_3441431418671377700_n

Artista spune că nu a dispărut, doar că nu vrea să iasă cu orice piesă. Vrea să revină cu ceva nou, cu un produs calitativ.

„Nu mai vreau așa, cu o piesă înregistrată la repezeală. Vreau să vin cu melodie bună, un videoclip bun, fiecare aranjament să fie calitativ. E și costisitor. Nu mai vreau așa în grabă, nu vreau să apar cu o piesă din astea, scrise peste noapte”.

Distribuie articolul: