Bucurie mare în familia interpretei de muzică populară Cristina Ceauș. După șapte ani de așteptări, artista va deveni din nou mămică. 

O nouă graviduță în rândurile vedetelor de la noi. Interpreta de muzică populară este însărcinată cu al doilea copil și este mai fericită ca oricând.

Artista a dezvăluit într-un interviu pentru EA.md, că deși bebelușul a fost planificat, sarcina a fost o surpriză pentru cuplu.

„Așteptăm un bebeluș, un nou membru în familie care s-a lăsat așteptat timp de șapte ani. 
Era o sarcină planificată, ca la carte, cu toate investigațiile de rigoare posibile. Chiar și așa, a fost o surpriză pentru noi. Totul s-a primit cu o lună înainte de ziua planificată”

„Ne era frică să ne bucurăm prea tare și am ținut în secret sarcina”

„Vestea cea mare a fost una extrem de frumoasă pentru ambii, una plină de emoții. Ne era frică să ne bucurăm prea tare și, de aceea, am ținut pentru o perioadă sarcina în secret. Chiar și față de David… Nu voiam să îl dezamăgesc”, dezvăluie artista. David, care în toamnă va împlini șapte anișori este încântat că va deveni frățiorul mai mare.

Toxicoză și somnolență

La fel ca multe alte graviduțe, interpreta a trecut printr-o perioadă de toxicoză, iar sarcina i-a transformat și preferințele culinare:

„Din fericire, am trecut peste perioada toxică, zic eu, cu brio, chiar dacă nu puteam să savurez din bucatele copioase pregătite în pragul sărbătorilor de iarnă, începând cu Crăciunul. Am consumat și o fac în continuare, multe verdețuri, legume și fructe pe care le-am congelat încă din toamnă. Este straniu pentru mine, dar nu-mi mai place carnea. În general mă simt foarte bine și sunt… tare somnoroasă.

Băiețel sau fetiță?

„Este frumos să fii părinte, să dai naștere, să crești, să investești, să dăruiești dragoste, cultură și  să transmiți cunoștințe unui pui de om, în speranța că va deveni un om de vază… Iată de ce, nici nu ne gândim la sexul copilului. Important este că avem un pui de om.
Noi o felicităm pe Cristina Ceauș și îi dorim o sarcină ușoară!
Sursa foto: Arhiva personală