Artista a dezvăluit pentru EA.md, care au fost momentele care au marcat-o în anul 2018. Deşi nu a fost un an plin doar de bucurii, Cristina Ceauş a găsit putere în muzică şi în oameni pentru a se ridica şi merge mai departe.

Muzica a ajutat-o să treacă peste cele mai grele momente din acest an, care probabil este unul dintre cei mai grei ani din viaţa sa. Cristina Ceauş a făcut totalurile anului 2018 şi, din păcate acesta nu a fost marcat doar de bucurii.

„Anul 2018 cu siguranță nu îl voi uita niciodată. S-a făcut remarcat prin mai multe trăiri și întâmplări unele fiind frumoase, altele strigătoare la cer… A fost un an în care l-am pierdut pe Tata. Asta mi-a dat lumea peste cap… De atunci încolo am fost parcă pe auto pilot… Puteam să stau ziua întreagă într-o cameră fără ca să fac nimic, doar cu lacrimi, amintiri… și cu gândul la mama. Am trecut peste această cumpănă datorită profesiei pe care o am… Da, am cântat din obligație, dar nu am răsfrîns asta peste nimeni…”, ne dezvăluie interpreta.

„Datorită oamenilor mulțumiți mergeam liniștită acasă și, parcă mai împăcată. Încet m-am apucat de treabă, am fost în România să filmez videoclipurile a două melodii noi, iar spre final de an am reușit să fac o melodie în memoria tatălui: Te-am rugat Doamne să-mi dai“, povesteşte Cristina.

„Mă bucur că am fost invitată să cânt la cel mai grandios spectacol din țara noastră: Potcoavă De AUR. Sunt mândră de tot ceea ce am putut să fac până acum…, dar Tata nu-i ca să mă vadă.”, îşi încheie destăinuirea artista.

Vezi şi: Cristina Ceauș: „Când eram mică, tare feleşagă la mâncare mai eram…”. Interpreta de muzică populară vine cu rețeta preferată de vinete evantai