Yolka Flyman, celebra interpretă printre iubitorii de jazz, va aduce ritmurile relaxante ale acestui gen muzical la #ROOFOFFLINE2019 „Against the stream”. Povești despre imposibil. Artista a vorbit într-un scurt interviu pentru AGORA despre ce înseamnă pentru ea a merge împotriva curentului și cum a scăpat de multele etichete care i-au fost puse în viață și carieră.

Împotriva curentului

„Pentru mine să mergi împotriva curentului înseamnă să nu-ți urmezi reflexele obișnuite. Aceasta nu înseamnă să lupți pentru ceva sau să crezi cu încăpățânare în ceva de dragul ideii în sine. Against the stream este despre tine și lumea ta văzute dintr-un alt unghi de vedere, adăugând multă imaginație și impulsivitate. Calm însă, nu sunt pentru abordări radicale”, ne declară ferm Yolka Flyman, interpreta pentru care jazz-ul a devenit stil de viață și curent în care se regăsește cel mai bine.

O viață cu etichete

„Cred că mi-a mers în viață cu baza pe care am avut-o încă din copilărie. Toate „etichetele” pe care mulți au încercat să mi le atârne ușor de-a lungul anilor au „zburat” de la mine la fel de repede: prea scundă, prea urâtă, prea evreică, fără degete la o mână – niciodată nu vei putea urca pe o scenă! Eu pur și simplu am mers împotriva tuturor stereotipurilor predominante, așa în felul meu, cum am știut eu mai bine și probabil continuu să fac asta zilnic, fără să mă gândesc la „gura lumii””, își amintește interpreta care ne va încânta cu un recital absolut extraordinar la Ediția a treia #ROOFOFFLINE a acestei veri.

A fugit mereu de comercial

„Jazz-ul nu este o direcție muzicală foarte comercială. Nici nu am alergat după așa ceva cred că niciodată. Eu nu pretind că susțin sau promovez ceva prin muzică, ci doar mă simt foarte, mi-e cald în suflet atunci când cânt și acesta este cel mai bun medicament al meu. Mai mult, se oferă absolut fără prescripție tuturor, iar asta e cel mai minunat cred. Va fi feeric la #ROOFOFFLINE, vă promit”, ne-a mai spus Yolka Flyman.

Vă așteptăm pe 22 august pe același acoperiș primitor de la „Portavita”, str. Petricani 17/22.

 

Distribuie articolul: