La 27 mai, ora 18:30, în incinta Teatrului „Satiricus I.L. Caragiale” va avea loc o nouă ediţie a proiectului „Întâlnirile TVR MOLDOVA”, eveniment menit să realizeze un pas pe drumul cunoașterii reciproce prin artă, al regăsirii și împărtășirii valorilor și viziunilor culturale.

Invitatul special este Dida Drăgan, una dintre cele mai populare artiste ale anilor ’80, solistă vocală și autoare de versuri din România.

Regizorul, actorul şi scenaristul Alexandru Grecu va modera spectacolul care se va desfăşura sub forma unui interviu – serată de creaţie. Spectatorii vor fi încurajaţi să adreseze întrebări interpretei și să formeze astfel o conexiune artistică.

În program:

– Recital Dida Drăgan

– Interviu realizat de Alexandru Grecu cu Dida Drăgan

– Întâlnirea cu admiratorii, ședința foto

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalitățile de referință ale culturii spațiului românesc vin în fața publicului de la Chișinău.

Menționăm că accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă doar în baza unei înregistrări prealabile la numărele de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 069368274.

disclaimer Arta si cultura

Distribuie articolul: