Ce faci în weekend? Noi venim cu o recomandare pentru odihnă productivă. Da, există și așa ceva! Te invităm la spectacolul on-line, ce va avea loc la ora 19:00, pe 9 mai. 

Acesta este un proiect de colaborare, dar și promovare a spectacolelor Teatrului Național Satiricus Ion Luca Caragiale. Cu această ocazie, sâmbătă, pe 9 mai, urmează să fie prezentat primul spectacol din această colaborare. Este vorba despre comedia lui Ion Luca Caragiale, regizată de către Sandu Grecu, intittulată D’ale carnavalului.

D’ale carnavalului este cea de a treia piesă caragialeană montată la Teatrul Satiricus I.L.Caragiale care îți va arăta o noapte plină de încurcături, beție, babilonie, dragoste și nu doar! Distribuția va fi realizată de către Vasile Cașu, Mihai Curagău, Vitalie Țapu, Alexandru Crîlov, Lilia Cazacu și alți actori de la Satiricus, care vor interpreta eroii săi într-un mod vesel, simpatic și monstruos pe alocuri!

Durata spectacolului este de o oră și 45 de minute. Înarmează-te cu buna dispoziție și privește spectacolul on-line alături de EA.md și Satiricus la 19:00, pe 9 mai.

Spectacolul se va desfășura pe platforma EA.md.