Când vine vorba despre viața personală, Inna preferă să nu-și afișeze relațiile. Totuși, au existat zvonuri de ceva vreme prin cercurile în care se învârteau cei doi artiști, că ar forma un cuplu, menționeazp click.ro.

Totuși, se pare că acum relația sa este cât se poate de serioasă, din moment ce cântăreața a decis să o facă publică.

Cel mai nou cuplu din showbizul românesc este format din Inna și rapperul Deliric, artista publicând și pe rețelele de socializare o imagine în care l-a etichetat pe cunoscutul cântăreț. Se pare că cei doi au plecat împreună la mare.

View this post on Instagram

Tagged

A post shared by INNA (@inna) on

Inna și Deliric formează un cuplu

Inna a confirmat pentru revista ELLE faptul că formează un cuplu cu Deliric, iar cei doi își petrec acum vacanța împreună. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!”, a spus cântăreața.

Pe lângă cariera în rap, Deliric deține și brandul PORC și FACEM Records, casă de discuri independentă. Cei doi au mai fost văzuți în ultima vreme în București împreună, iar Deliric a mai publicat pe rețelele de socializare fotografii cu INNA, chiar și purtând un tricou cu ea, însă nimic nu era confirmat la vremea respectivă.

Sursa: click.ro

Distribuie articolul: