Ceremonia înmânării Premiilor Oscar din 2021 va avea loc ca de obicei, doar că evenimentul a fost amânat cu două luni. Vă vom spune ce alte măsuri de securitate vor trebui respectate de către organizatorii evenimentului.

Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, multe evenimente au fost anulate sau au avut loc online. Se pare că acest lucru nu va afecta Oscarul: reprezentantul Academiei Americane de Film a spus că ceremonia va avea loc ca de obicei, dar cu o amânare de două luni, astfel evenimentul se va desfășura pe 25 aprilie 2021.

Organizatorii vor trebui să aibă grijă de măsurile de securitate și să reducă numărul de invitați. Los Angeles Dolby Cinema, care găzduiește în mod tradițional ceremonia de premiere a filmului, are o capacitate de 3.400 de persoane. Câți invitați vor primi invitații la ceremonie în acest an, încă nu a fost anunțat, dar este clar că vor fi mult mai puțini decât de obicei. Este posibil ca candidații mai în vârstă care prezintă riscul de complicații cauzate de COVID-19, să nu poată participa la premiere.

Anterior, Academia a menționat că are noi cerințe pentru filmele nominalizate la Premiul Oscar, la categoria Cel mai bun film, care vor intra în vigoare în 2024. Acum, pentru ca un film să fie printre nominalizați, trebuie îndeplinite cel puțin două criterii din noile reguli. Cel puțin unul dintre personajele principale trebuie să fie interpretat de un grup rasial sau etnic subreprezentat. Un alt criteriu posibil este ca cel puțin 30% din rolurile secundare să fie îndeplinite de reprezentanții LGBT +, grupuri rasiale sau etnice, femei sau persoane cu dizabilități. Aceleași reguli se aplică membrilor echipei de filmare.

Distribuie articolul: