Mai mulți artiști de la noi și-au unit vocile și au cântat împreună o odă emoționantă pentru eroii în halate albe. Omagiul adus medicilor de pretutindeni vine să-i susțină în această perioadă grea, acum, când puterile lor sunt practic pe sfârșite.

Printre artiștii care  și-au unit dragostea și talentul pentru muzică și au adus un omagiu frumos celor cărora le spun „Îngeri cu halate albe” sunt Aura, Geta Burlacu, Andrei Porubin, Aurel Chirtoacă, Larisa Busuioc, Tatiana Heghea, Gheorghe Țopa, Constantin Moscovici, Roman Iagupov, Aliona Triboi, Igor Rusu, Oleg Baraliuc.

„Anul 2020, marcat de conducerea RM drept ANUL DOCTORILOR . De ziua lucrătorului medical și a farmacistului, interpreți și actori moldoveni, reprezentanți ai muzicii populare și a muzicii ușoare, vocaliști și instrumentiști, sub bagheta compozitorului Oleg Baraliuc, aduc un omagiu tuturor medicilor, din toate vremurile. Echipa oamenilor de cultură lansează din toată inima o odă, un IMN neobosiților „Îngeri, în halate albe”. Muzică Oleg Baraliuc, versurile Marina Morozniuc Adam. Cu toată recunoștința și adâncă plecăciune”, este mesajul care însoțește producția muzicală.

Urmăriți videoclipul „Îngeri cu halate albe”:

Sursa: Youtube.com


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: