Am admirat-o cum face sport și în al treilea trimestru de sarcină, dar și pentru felul cum arată. Prezentatoarea Inesa Voscoboinic este o graviduță plină de forță, zâmbitoare și foarte stilată. Am surprins-o alături de soțul ei, în imagini de arhivă foarte prețioase pentru familia lor, și am reușit s-o descoasem despre stilul de gravidă și ținutele pentru burtică, dar și pentru pitica din burtică.

Frumusețea vine din interior

„Pentru mine a fost întotdeauna important felul în care arăt, cum îmi asortez hainele și stilul personal. Cu toate că frumusețea vine din interior, iar în cazul femeilor însărcinate – mai mult ca niciodată valabil, cred că ea trebuie întreținută din afară”, susține Inesa pentru EA.md.

4 tipuri de haine la care a renunțat complet

„Toată sarcina am respectat un anumit regim alimentar, iar acest lucru m-a ajutat să-mi mențin silueta, pe cât acest lucru a fost/este posibil (zâmbește). Nu a fost un efort pentru mine, mi-am asumat ceva foarte conștient. Prin urmare, nu a trebuit să recurg la schimbări foarte radicale ale garderobei. Am renunțat la blugi și fuste cu talie înaltă, la rochițele mini și la tricourile scurte. Nu e tragic, e doar pentru câteva luni”, spune prezentatoarea TV.

Sexul copilului nu i-a influențat deciziile vestimentare

„Acum port mai mult pantaloni cu talie elastică, rochițe din tricot, bluze oversize și adidași. Vreau să vă zic că, faptul că avem fetiță nu mi-a influențat în niciun fel deciziile vestimentare. Poate doar în în timpul ședinței foto. Acolo am optat pentru anumite piese vestimentare și accesorii roz”, ne-a mai declarat Inesa Voscoboinic.

Cumpărăturile deja au început…

„Am cumpărat deja mai multe hăinuțe pentru fetița noastră, pentru prima perioadă. Altele le-am primit cadou și ne-am bucurat foarte mult de ele. Dacă mă întrebi însă de asortare pe viitor, de ținute mamă – fiică… sunt foarte drăguțe, dar cred că este încă prea devreme să mă gândesc dacă voi opta pentru ele sau nu! Ajungem și vedem”, a mai spus Inesa pentru revista noastră.

Dragă Inesa, îți dorim sarcină ușoară și în continuare și o naștere fără complicații!