Vara e anotimpul petrecerilor. Nunți, zile de naștere, cumetrii etc. Am vorbit cu Luminița Nicolaev, make-up artistă, despre alegerile femeilor din acest an. 

 

Și pentru că miresele au prioritate, o să începem cu machiajul pe care îl aleg cele din urmă.

„Machiajul din ziua nunții este acel „detaliu” important de pe chipul miresei ce are capacitatea de a-i complimenta, în cel mai frumos mod posibil, emoțiile și fericirea. Machiajul trebuie să fie într-o completă armonie cu personalitatea miresei, cu stilul rochiei și al evenimentului. Una din tendințele de bază ale make-up-ului pentru viitoarele mirese este simplitatea. Cu cât machiajul este mai simplu, cu atât arată mai bine și este mai rafinat. Stiliștii recomandă evitarea nuanțelor stridente, alegerea tonurilor calde și acordarea unui accent deosebit  fiecărei părți a feței”.

 

 

Simplitate –   Bridal Nude Make-Up

„Indiferent de tipul de make-up pe care îl alegi, ține cont că anume simplitatea este cotată în acest sezon. Nu te complica în alegerea unui machiaj sofisticat. Optează pentru nuanțe cât mai aproape de cele naturale, care să scoată în evidență trăsăturile feței tale. Nuanțele Maro,  nude de roz, nisip și auriu sunt perfecte”.

 

No make-up make-up trend

„Nu este o greșeală. Anume așa  sună noul trend în materie de make-up, care presupune efectuarea unui make-up aproape invizibil, cât mai aproape de imaginea naturală a feței. Dacă optezi pentru acest tip de make-up cu siguranță vei rămâne surprinsă de rezultat. Accentuarea ochilor sau a buzelor, iarăși prin intermediul nuanțelor nude, are un efect cu totul deosebit”.

 

Buzele roșii

„Cât de banal nu ar suna, buzele roșii sunt în vogă și în acest sezon. Dacă dorești să pui accentul anume pe buze, atunci este opțiunea perfectă pentru tine. Cu toate acestea, nu uita de trend-ul acestui sezon – simplitatea. Nu opta pentru un make-up prea încărcat. Accentul în cazul dat revine buzelor roșii, respectiv alege corespunzător fardul pentru ochi și fondul de ten”.

 

Am rugat-o pe Luminița să ne spună și care sunt culorile la care apelează cel mai des fetele pe care le machiază.

„După experiența mea culoarea predominantă e maro. Motivul pentru care nuanțele de maro se potrivesc 100% femeilor, pentru că acestea conțin toate culorile primare și creează o legătură între machiajul ochilor și nuanța pielii. Fiecare dintre noi este individual, iar ceea ce i se potrivește unei fete, nu i se potrivește deloc alteia. Iar cercul cromatic este conceput în așa fel încât orice reprezentant al sexului frumos să poată, fără alte prelungiri, să aleagă schema optimă de culori în haine și machiaj. Înainte de a începe să alegeți o paletă, ar trebui să vă studiați propria culoare a ochilor și să determinați cum să o subliniați cel mai bine. Aici este cel mai ușor de explicat cu un exemplu: femeile cu ochi albaștri se vor potrivi cu nuanțe de umbre de piersic și coral cu o nuanță de piele bej sau culori bej-maro dacă pielea este fildeș”.

 

Distribuie articolul: