Încondeierea ouălor este un obicei străvechi în cultura noastră și reprezintă un simbol al sărbătorilor pascale. Și asta pentru că oul încondeiat transmite bucurie, smerenie sau împăcare. Maggy Platon este cea care astăzi ne va ajuta să continuăm datina străbună. Ce motive a utilizat tânăra mămică în încondeierea ouălelor, aflăm în video de mai jos.

De Paști, tradițiile sunt cele care ne vor apropia mai mult de cei dragi! Cei de la METRO ne încurajează că #TotulVaFiBine și ne aduc mai aproape pregătirile de Paști cu Maggy Platon. Ghidată online de mama ei, Maggy a încondeiat ouăle cu frunzulițe pe ele, folosind frunze naturale și ciorap de mătase, iar pentru o notă de modern, tânăra mămică a adăugat și elemente decorative adiționale. Urmează și tu indicațiile din video și vei avea de Paști pe masă cele mai ingenioase ouă încondeiate acasă.

„Rămânem aproape, chiar și de la distanță! Cel mai important însă este să nu ne pierdem speranța și să o insuflăm și celor dragi: bunei, prieteni etc, chiar dacă fiecare ne aflăm în diferite locuri. METRO gătește împreună cu tine bucatele tradiționale de Paște, așa ca tradițiile să ne facă sărbătorile și mai frumoase și mai pline de emoții. Totul va fi bine!”, ne asigură cei de la METRO.

P