Tatiana Țîbuleac nu încetează să exceleze în domeniul profesional, aceasta este frecvent premiată pentru operele sale literare și activitatea ei în calitate de scriitoare. Recent, Tatiana a mai primit un premiu important, de data aceasta oferit de Spania!

„Așa cum n-am făcut nici bilanț de sfârșit de an, nici un top al bucuriilor 2019, compensez astăzi cu poza asta. Eram la San Sebastian, iar Marian Ochoa De Eribe îmi povestea cum a citit ea Vara și cum a știut pe loc că va fi cartea ei. După un an, cartea „ei” a ajuns la a șasea ediție, iar astăzi a mai luat un premiu în Spania. Îl împărțim cu Enrique Redel și mergem mai depate”, a scris Tatiana despre opera sa „Vara în care mama a avut ochii verzi”, care a fost tradusă și în limba spaniolă.

Scriitoarea a postat și o fotografie în care apare cartea „Vara în care mama a avut ochii verzi”, și anume versiunea tradusă în limba spaniolă.

Postarea Tatianei Țîbuleac a strâns în scurt timp sute de aprecieri și zeci de comentarii de laudă. „Sunt așa de bucuroasă! Am recomandat și eu cartea în spaniolă unei americance (sau englezoaice, nu mai știu, a fost în online), care mă întrebase ce cărți scrise de autori români i-aș recomanda. Noroc că știa spaniolă.”

Felicitări! Iubesc cartea asta!”

„Dragă Tatiana, bucurie mare, de fiecare dată ❤”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate la postarea scriitoarei.

„Vara în care mama a avut ochii verzi” a fost lansată în 2016, la un an de la lansarea primei cărți a Tatianei Țibuleac, „Fabule moderne”. De atunci cartea se bucură de un succes enorm, atât în țară, cât și în afara ei!

Sursa foto: Facebook

Vezi și: Premiul UE pentru Literatură, câștigat de Tatiana Țîbuleac pentru romanul „Grădina de sticlă”