Se spune că vara este perioada în care experimentăm cu hainele, dar în acest articol noi o să demonstrăm că putem face asta nu doar vara, ci și primăvara. Ai în garderoba ta pantaloni colorați din piele, dar nu știi cum să-i asortezi? Uite că noi îți venim în ajutor. 

Pantalonii în culori intense reprezintă un mijloc perfect pentru a-ți manifesta gustul și imaginația în viața cotidiană. De aceea, nu îți fie frică să adaugi multă culoare. Cele mai fierbinți culori ale sezonului, combinate cu un  material la modă, fac din pantalonii din piele strălucitoare must-have-ul sezonului.

 Deci, dacă nu ești obișnuit cu nuanțe luminoase în garderoba ta, ar trebui să începi cu un accent de culoare. Galbenul, verdele (sau orice altceva) poate fi combinat cu elemente de bază precum jachete, hanorace, pulovere și cămăși în culori neutre simple.

 Imaginea se va dovedi a fi destul de restrânsă, dar în același timp mult mai originală decât total black. Pantalonii de piele colorați pot deveni parte dintr-un aspect monocrom colorat: adăugă o jachetă bomber sau o mantie de piele, repetându-le nuanța. Acestea pot fi culori „sigure”, precum maroul, iar pentru cei mai îndrăzneți, recomandăm realizarea de total look-uri din piele în culorile actuale ale sezonului, cum ar fi:  galben, portocaliu sau fucsia. 

Poartă pantaloni portocalii cu un pulover albastru, pantalonii violet cu o jachetă verde și pantalonii galbeni cu pantofi verzi, dar și cu o geantă. Cel mai important lucru este ca, culorile să se potrivesc între ele. 

Am adunat pentru tine 7 look-uri stilate cu pantaloni din piele colorati de la eroine de street style care te vor inspira să creezi ținute strălucitoare:

Sursa Foto: bazaar.ru

Distribuie articolul: