Potrivit publicației britanice „The Mirror”, înainte de a o cunoaște pe Meghan Markle, acesta a fost „obsedat” și chiar „îndrăgostit nebunește” de o altă actriță de la Hollywood. Jennifer Aniston i-ar fi furat mințile.

Din fericire, Prințul a avut mult timp la dispoziție să uite de această pasiune pentru actrița americană, care este mai mare decât el cu 16 ani.

S-a întâmplat acum 10 ani, când Harry a văzut poza starului din „Friends” care apărea pe coperta revistei GQ, complet goală, asta dacă nu luăm în considerație faptul că Jennifer Aniston purta o… cravată.

Cei doi nu au avut parte de vreo întâlnire, deși scriitorul american Ian Halperin afirmă: „Harry a fost ani bun îndrăgostit nebunește de Jen. Le-a spus prietenilor săi că era „un material prețios”, atunci vizitase Los Angeles-ul unde se distra la maxim alături de modele.

El i-a spus unui prieten apropiat că a căpătat numărul ei de telefon și că i-a trimis niște emoticoane. O sursă mi-a dezvăluit că Jen era la curent cu „dragostea” pe care i-o purta Harry, dar a preferat să stea departe de el din cauza diferenței mari de vârstă”.

Voi vă mai amintiți cine a fost vedeta de care v-ați „îndrăgostit” în tinerețe?

Sursa: Mirror.co.uk

Vezi și: De admirat! Cerința specială pe care o are Prințul Harry față de hotelul în care se cazează