Ce fac jurnaliștii și antreprenorii isteți în vremuri de criză? Corect, fac petreceri. Jurnaliștii Agora și EA.md au dat o petrecere pe acoperișul casei în care muncesc de zor în fiecare zi, la care au venit cei mai harnici și inventivi oameni de afaceri, specialiști în PR și marketing, vloggeri, în sfârșit oameni interesați de business și promovarea în mediul online.

#RoofOffline este numele unui nou gen de chef marca Agora și EA.md organizat pentru oamenii optimiști chiar și în plină criză economică.

Irina Ghelbur, managing director Interact Media: „Ceea ce ne-am dorit e să adunăm antreprenorii , partenerii, viitorii noștri parteneri, cei care vor să lucreze cu noi, să ne cunoaștem, să vedem împreună posibilitățile noastre de colaborare, să facem lucrurile să meargă bine. E un eveniment pentru optimiști, lucrurile în țară se întâmplă mai puțin bine.”

111

Jurnaliștii buni și oamenii de afaceri isteți nu doar lucrează cu spor, dar și petrec productiv. La Roof Offline se pun cărțile pe masă, se dezvăluie secretele despre instrumentele de dezvoltare a afacerii, promovarea corectă pe online și se creează noi legături între antreprenori.

Roofline-75

Sergiu Zavulan, pilot de balon cu aer cald: „Jurnaliștii sunt acele persoane care ne fac posibilă existența, noi nu suntem piloți de curse regulate, facem zboruri de agrement, trebuie să fie în gura lumii”.

Sergiu Galușca, proprietar Unicorn Winery Moldova:De ce e bine pe online, pentru un antreprenor? În primul rând e cea mai ieftină modalitate de a ieși în față, cu vocea, de a spune cine ești tu și de a comunica. Problema e că poți să ieși prima oară, a doua oară, dar oamenii care te urmăresc așteaptă deja ceva mai mult trebuie să ieși cu ceva mai consistent, ceva mai mult.”

Roofline-109

Oaspeții petrecerii au intrat în bucătăria echipelor de jurnaliști Agora și EA.md, a echipei IT SensMedia și a agenției de publicitate online Ad Center, iar între atelierele despre instrumentele de promovare online, despre publicitatea pe site-urile redacțiilor Agora și EA.md, oaspeții și gazdele s-au răcorit cu limonada rose- noutatea sezonului, s-au îndulcit cu bunătăți din zmeură și mere, s-au delectat cu vinul Unicorn Winery, urmărind un apus ca în filme pe acoperișul oamenilor optimiști.

Vezi și:  Participanții la #RoofOffline au umplut rețelele de socializare cu poze de pe acoperiș și un amurg fantastic