O divă cu cheltuială mare se menține! Și nici nu ratează nicio ocazie să-și etaleze garderoba extravagantă nici măcar atunci când e în concediu. Sau mai ales atunci! Iată parada făcută de cântăreață în vacanța ei în Europa!

Când ești Beyonce nu poți ieși oricum pe stradă! Nu te poate vedea lumea într-o pereche simplă de jeanși și un tricou banal! Ci trebuie să profiți de pe urma fiecărei ieșiri în spațiul public pentru a-ți etala bunul gust vestimentar și ținutele chic, neapărat extravagante, notează okmagazine.ro.

Astfel, într-una din zilele petrecute pe bătrânul continent, cântăreața a purtat niște pantaloni scurți din denim – marca Versace – al căror preț este 991 dolari, pe care i-a asortat cu o cămașă din mătase, de 1295 de dolari. Ochelarii au fost și ei aproape 300 de dolari, pe când încălțările Jimmy Choo se apropie binișor de 1000 de dolari. Și acesta e doar un outfit!

Până și o vizită la muzeul de artă se face în mare stil! Beyoncé a purtat o rochie Fendi, de 3.310 dolari, și o pereche de stiletto Jimmy Choo, în valoare de peste 1000 de dolari. Iar pe yacht, Queen B a arătat de milioane, cum altfel?! Și-a acoperit trupul cu o capă Camilla, de 900 de dolari, și a purtat un costum de baie Melissa Odabash, de 230 de dolari. Ochelarii Fendi bineînțeles că n-au lipsit nici ei!

Într-o altă de zi de croazieră, vedeta a purtat, din cap până-n picioare, Missoni, adică un bikini de 461 de dolari și o eșarfă de 720 de dolari.

Totuși cea mai dramatică apariție din cea mai recentă vacanță a ei trebuie să fi fost rochia mini Versace, care a costat 2.675 dolari, pe care a asortat-o cu sandale de aproape 1000 de dolari.

O altă ținută over the top a fost salopeta cu imprimeu de zebră. Este Dolce & Gabbana, iar prețul ei se ridică la 3.295 dolari. A fost acceosorizată cu o poșetă de 610 dolari, încălțări Aquazzura de aproape 900 de dolari, și ochelari Christianah Jones, de numai 90 de dolari.

Vezi și: Beyonce și-a arătat în sfârșit gemenii. Sunt absolut adorabili (Foto)

Distribuie articolul: