Lavinia Pârva a confirmat în sfârșit că s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta a dezvăluit că nunta a avut loc de fapt în Romania, și nu în Bulgaria așa cum s-a speculat în presă.

Soția artistului a mai spus că evenimentul nu a fost unul secret, ba dimpotrivă, știa foarte multă lume că va avea loc.

„Cununia religioasa a fost făcută în Romania. Vai, câte m-ați făcut să spun. A fost foarte bine la nuntă, am avut aproape prietenii apropiați. Am avut și două dimnișoare de onoare, prietenele mele. Nașii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuți publicului, nu sunt artiști. M-am distrat atât de bine, încât nu mai știu dacă a fost nunta cu dar”, a spus Lavinia Pârva într-o emisiune din România.

„Nu mă simt diferit absolut deloc. Sunt la fel de fericită, de ok, nu am simțit o mare diferență, sigur că m-am bucurat că am trăit un moment superb. Nu a fost nunta secretă, au fost alături de noi oamenii pe care i-am iubit. Considerăm ca lucrurile de genul ăsta trebuie să rămână pentru noi și pentru cei care chiar se bucură cu adevărat atunci când faci un lucru frumos”, a mai spus cântăreața.

Soția lui Ștefan Bănica Jr. a vorbit și despre venirea unui copil în viata lor.

„Urmează primul Crăciun de femeie măritată. Nu cred că va fi diferit pentru că noi ne iubim la fel. Cred că va fi diferit când va apărea copilul. Acum suntem în legalitate și avem voie. Sigur că se va întâmpla asta atunci când va vrea Dumnezeu. Dumnezeu pot fi eu, tu, oricine poate fi”, a mai spus Lavinia Parva.

Primele imagini cu Ștefan Bănică și Lavinia au apărut în anul 2011. La acea vreme artistul era încă soțul Andreei Marin.

Distribuie articolul: