Multe guri rele s-au întrebat ieri despre motivul pentru care semifinala numărul 1, alături de a doua, dar și finala ESC 2017 nu au femei în echipa de prezentatori, ori în fiecare an ne obișnuisem să vedem fețe feminine pe scena concursului, care își schimbau ținutele și completau frumos jumătatea masculină a echipei. Iată însă că în acest an, Stuart Barlow - Show Producer-ul ESC a ales el însuși 3 băieți ca brazii pentru această misiune importantă. Este o premieră în istoria concursului. Cine sunt aceștia, aflați mai jos.

maxresdefault

Vladimir Ostapchuk, 32 de ani. Este filolog de meserie, de aceea și-a început cariera în fața claselor adunate la lecții de limbă engleză. Grație calităților sale lingvistice, sonorizează filme europene și hollywoodiene, fiind înalt apreciat pentru performanța din „Frozen”. Acum, dublează vocea actorului Zac Efron și e vocea unor posturi TV de sport. Se laudă cu faptul că a slăbit 13 kg, ajungând la greutatea de 73 de kg și asta – grație soției care l-a convins să meargă la sală. Este căsătorit și are o fiică.

800_one_max

Oleksandr Skichko, 26 de ani. Este absolvent al unei facultăți de relații economice internaționale, iar până la 25 de ani a adunat în portofoliu numeroase parodii și show-uri prezentate. A făcut și studii muzicale, cântă la saxofon ca un adevărat profesionist. La vârsta de 18 ani, a evoluat la „Украина имеет талант” cu un număr de umor. Oleksandr se laudă cu o engleză britanică de invidiat, anume de aceea a prezentat show-ul pe scena principală, alături de Vladimir Ostapchuk. Tânărul s-a căsătorit acum 6 ani cu o producătoare TV mai mare decât el cu 10 ani, însă după 2 ani a divorțat.

15388_218817_1432105288

Timur Miroshnychenko, 31 de ani. Deși a făcut studii în psihologie, este jurnalist, comentator și prezentator ESC deja de 12 ani. În acest an, prezintă scenele video din Green Room. Timur spune că a fost chemat de nenumărate ori în Rusia, însă de fiecare dată a refuzat. A prezentat gratuit nunta cântăreței Ani Lorak în Turcia. A ajuns în Cartea Recordurilor Gunness grație forței de a prezenta un maraton muzical de 120 de ore. În 2011, din cauza unei probleme tehnice, a ajuns în gura lumii din cauza unei replici necenzurate, rostite în direct. Spune că nu a fost în concediu deja de 11 ani.

809512_1669572

Foto: 4mama24 КаналJetSetter6, lime.apostrophe.ua

Distribuie articolul: