Vara trecută au apărut primele zvonuri despre faptul că între Pavel Priluchniy și Miroslava Karpovich ar exista ceva mai mult decât o relație de prietenie. În pofida acestui fapt, nici unul dintre ei nu s-a grăbit să confirme sau să infirme presupunerile. Totuși, într-un interviu recent, actorul Pavel Priluchnyi a spart tăcerea! Ce declarații a făcut despre relația lui cu Miroslava, află în cele ce urmează.

În cadrul unui interviu, acordat pentru revista „OK!”, Pavel Priluchniy a vorbit în premieră despre relația cu vedeta filmului Papini Dochki – Miroslava Karpovichi.

„Miroslava este o fată uimitoare. Avem o relație foarte bună. Ambii suntem cu experiență: eu sunt matur, ea este matură. Oricum rămân a fi copil: într-un fel sau altul, toți bărbații sunt copii”, a declarat actorul.

Priluchniy a evitat să împărtășească și alte detalii despre relația sa cu Karpovich. Potrivit unor zvonuri, cei doi locuiesc deja împreună (deși însuși actorul susține că locuiește cu mama sa). Priluchniy și-a prezentat noua lui iubită copiilor săi, iar vara trecută aceștia au avut parte de o vacanță în Crimeea.

Actorul a menționat că, cei doi copii ai lui , fiul Timofei, în vârstă de 8 ani și fiica Mia, în vârstă de 5 ani, (din fosta căsnicie cu Agata Muțeniețe) se înțeleg de minune cu Miroslava și că adoră să petreacă timpul împreună cu ea.

„Este o persoană cu un suflet pur care știe să se comporte cu copiii, iar ai mei o adoră”, a mai menționat el.

Reamintim că Pavel Priluchny și Agata Muțeniețe au fost căsătoriți timp de 8 ani, iar la începutul anului trecut, cei doi și-au anunțat divorțul. Despărțirea lor a fost una scandaloasă, actorul fiind acuzat de fosta lui soție de violență domestică și alcoolism.

Vezi și: „A ridicat mâna la mine și i-a făcut pe copii să plângă”. Agata Muțeniețe, printre lacrimi despre conflictul cu Pavel Priluchniy (Video)

Sursa: Spletnik.ru