Daniela Machidon a luat Golden Buzz la cel de-al nouălea sezon „Românii au talent”. Pentru prima dată în istoria acestui concurs, biletul direct în semifinala concursului a fost luat de o moldoveancă. Acum tânăra merge direct în semifinalele show-ului, difuzat la ProTV România.

Tânăra își face studiile la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Capitală, iar pasiunea pentru muzică vine din fragedă copilărie. Își dorea de mult timp să participe la acest concurs de talente.

Vezi și: Cea mai bună voce de karaoke în 2018 visează să devină medic. Interviu cu Daniela Machidon

Imediat cum a urcat pe scena show-ului de peste Prut, tânăra a ridicat publicul în picioare cu prestația sa muzicală emoționantă. A făcut spectacol și a transmis foarte multă bucurie și emoție, interpretând „Requiem”.

Florin Călinescu n-a rezistat în fața tinerei concurente, care a cântat fără emoții și i-a oferit golden buzz. Butonul auriu, care este cel mai râvnit buton al emisiunii, o trimite pe moldoveancă direct în semifinala show-ului „Românii au talent”, fără să mai treacă de etapa de post preselecții făcută de jurați înainte de semifinale.

În spatele tinerei se ascund și alte numeroase premii naționale și internaționale. Amintim că în vara lui 2018, ea a câștigat Marele Campionat de Karaoke MuzCafe, alegându-se cu premiul mare, în valoare de 35 de mii de lei.

Acum, Daniela se pregătește intens pentru semifinala „Românii au talent”. Noi îi ținem pumnii și-i dorim mult succes în continuare!